Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 7 maj 14:07

Smygit in sig lite blandade bilder på utformning av baksida och framsida. Här kan bilder som visar korrekt layout ses. Det innebär att man på ena sidan har eth0-eth3, DC, 2xUSB2 och status leds. På andra sidan har man COM, 2xUSB3, 1x USB Type-C, HDMI, Displayport samt reset och power-knapp. https://imgur.com/a/ePkc5U4

Letar du efter den ultimata hemmaservern som kan agera router, plex-server, nas eller varför inte köra home-assistant och som samtidigt är helt passivt kyld? Då har du hittat rätt.

Denna mini-pc är bestyckad med en Intel Jasper Lake N5105 som har en TDP på låga 10W. Processorn är quad core med en turbofrekvens på 2,9Ghz. Processorn har en inbyggd iGPU som klarar av att transcoda 4K-filmer utan att belasta CPUn (hårdvaruaccelterarat, både h265 och h264)

Datorn har 8 GB DDR4 (so-dimm) med en hastighet på 3200mhz från Samsung. CPUn stödjer max 16GB, så vill man komma upp i 16GB så kan man enkelt bara stoppa in en extra 8GB-sticka.

Datorn är utrustad med 4st Intel i225-V nätverkskort (2,5 gigabit) vilket gör den utmärkt till att köra som router med t.ex opnsense eller pfsense. Eftersom man har tillgång till så många gränssnitt kan man enkelt köra routern virtualiserat i t.ex proxmox om man önskar.

Under huven gömmer sig en 128gb NVMe förladdat med PFsense. På denna kan man med fördel installera proxmox eller annan hypervisor för att få mer användning utav datorn. Såklart man man också köra PFsense eller OPNsense bare-metal.

Det finns även ett SATA3-gränssnitt så man kan installera en hårddisk eller större SSD.

Det bästa med allt detta är att hela datorn är passivt kyld! Det vill säga inga fläktar som surrar. Datorn är ny i förpackning, dvs aldrig använd.

Med datorn medföljer;
RJ45 till seriell kabeladapter
Strömadapter med EU-plugg
Strömkabel för SSD/HDD kombinerat med SATA.

Objektnr 632485255

Visningar 959

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:18

HELT NY MiniPC / Router / Server - Jasper Lake N5105 2,9Ghz / 8GB / 128GB SSD

Slutpris

|

1 460 kr

Auktionen är avslutad

nils_larson vann auktionen

Fyndlabbet

Tungelsta, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

411 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?