Beskrivning

Triwa gjorde under några år denna underbara retro modell. Designen har många blinkningar till historiska Skin Diver klockor. Det var en av få modeller de hade då som hade vattenskydd 10ATM/100M. Jag tror Hvalen tillsammans med underbara Comb Over klockan är en av få tidiga Triwa modeller som kommer att kunna ge ett visst samlarvärde.

Denna klocka är bättre begagnad med spår av användning. Den kommer med sitt bruna originalarmband i bra skick. Men på bilderna ser ni klockan på ett ZuluDiver Waffle som jag skickar med. Bara det bandet kostar över 600pix.

Boxen finns ej kvar. Det är klocka och 2 band som följer med.
Klockan har nytt batteri och fungerar helt felfritt.

Diameter: 40mm
Bandhorn: 20mm
Verk: Quartz (nytt batteri)

Angående mitt omdöme. För första gången under min tid på Tradera är mitt omdöme under 4.9. Jag vill gärna kommentera det då det är två enskilda affärer som drar ner mitt betyg. Anledningen är att jag blandade ihop två leveranser. Detta reddes ut, men ledde till en försening för båda köparna. De satte betyg utifrån det. Helt korrekt. Jag får äga mitt misstag. Men då jag har haft mindre affärer under senare tid ger det ett kraftigt utslag på mitt snitt.

Objektnr 632478583

Visningar 135

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 05:44

TRIWA HVALEN 10ATM / 100M underbar Skin Diver modell

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Slutar om

MateriaSuperior

TENHULT, Sverige

4.8

MateriaSuperior

Verifierad

Toppsäljare

1 973 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?