Beskrivning

Hög säkerhet: Hundslickmattan är gjord av matsäker silikon av hög kvalitet, som är mjuk och robust, deformeras inte. Bra kemikalieresistens, olja och vattenresistens, luktfri, giftfri, mycket säker för ditt husdjur.

?Superstark sugkraft? Det finns 37 sugkoppar i ett vanligt arrangemang som sitter fast på väggen, glaset eller golvet. Benformen är livligare och lockar hundar. Det finns vanliga rektanglar i mitten som gör det lättare att slicka smöret.

?Mångsidig? Hundslickmattan kan användas vid olika tillfällen, t.ex. borstning, badning, grooming, träning. Du kan fästa dem på ditt badkar, duschskärm, bilglasfönster, bord och golv etc. Med krok, lätt och bärbar design, perfekt för transport när du reser.

Gör badet enkelt och roligt: ??Hundslickmattan minskar ångest och tappar dina husdjurs beteende under badning eller grooming. Du kan lägga lite jordnötssmör, tung grädde, ost eller äppelmos till slickplattan. Detta kommer att distrahera hunden och göra det lättare att bada hunden.

Lätt att rengöra och hitta: den kan enkelt tvättas i rinnande vatten med en liten borste, den har krokar, hänger och bara hänger, hittar och går inte förlorad.

Objektnr 632078111

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:18

Hundslickmatta, Hundslickmatta, Hundträning Distraktionsmatta Leksak för hundkat

Pris

69 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?