Beskrivning

M|
According to Caroline designar, tillverkar och säljer klänningar och kaftaner. Oftast finns bara ett enda exemplar av varje, vissa plagg är återbruk av befintliga material och några modeller är tillverkade i liten skala på en fabrik med goda arbetsvillkor - som Spot Me Dress. Just den här var den första som syddes upp i den här modellen och därför har den inte bara en unik och annorlunda färg, den har även en annorlunda klockad kjoldel från de andra som är sydda i flera våder istället.

Tillverkad in 100% siden satäng med ett härligt och mjukt fall. Kjol och topp sitter löst medan midjan är skarpt accentuerad vilket ger en mycket bekväm och kvinnlig siluett. Kjollängden når till knäna vilket visar benen utan att kännas avklätt och fungerar både med högklackat och platta skor. Klänningen har dragkedja i sidan och kommer med ett brett och löst knytbälte.

Just den här har ett midjemått på 70cm, passar den här och du är någorlunda jämn i storleken så passar också klänningen då toppen är vid och kjolen klockad.

Objektnr 634610564

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 11:58

UNIK KORNBLÅ PRICKIG KLÄNNING I SIDEN / SILKE - stl XS/S

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

According-to-Caroline

Solna, Sverige

According-to-Caroline

Företag

32 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?