Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna kommersiella elektriska köttkvarn är ett snabbt och enkelt sätt att göra perfekt malet kött. Produkten är konstruerad av livsmedelsklassat rostfritt stål och en aluminiumkropp, vilket gör att den tål den dagliga användningen. Med sin kraftfulla 850W motor kan den mala kött upp till 122 kg/270 lbs per timme.

Enkel användning sparar effektivt tid och energi. Förutom kött kan den även användas för att mala fisk, paprika, grönsaker och göra korv. Lämplig för användning i hemkök, hotell, restauranger, företag och andra tillfällen.

- Material av rostfritt stål

- Kraftfull prestanda

-Lätt att använda

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

-material av rostfritt stål,
Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål och aluminiumkropp, är den säker och hälsosam och har ökad slitstyrka och korrosionsbeständighet.

- Kraftfull motor,
Den kraftfulla motorn på 850 watt roterar med 190 rpm och kan mala cirka 122 kg/270 pund kött per timme, vilket avsevärt förbättrar effektiviteten vid malning av kött.

- Lätt att använda,
Enkelknappen med på/av gör den enkel att manövrera och kan mala de flesta köttsorter utan tråkiga steg. Spara tid och energi, lämplig för användare i de flesta åldrar.

- Avtagbar för enkel rengöring,
Det avtagbara sliphuvudet och matarfacket underlättar rengöringen av tillbehören avsevärt. Alla tillbehör kan tvättas noggrant med varmt tvålvatten.

- Tänkande detaljer,
Levereras med rostfritt stålbricka och plaststång för enkel användning. Anta ventilationsdesign och god värmeavledning. Två slipskivor för olika ändamål. Den kommer också med fyra halkfria fötter.

-Brett utbud av applikationer,
Köttkvarnen är idealisk för restauranger, stormarknader, snabbmatsrestauranger, slaktare för att mala hamburgare, biffar, korvar och annat kött.

Produktspecifikationer:

Material: rostfritt stål + aluminiumkropp

Verkningsgrad: 122 kg/timme, 270 lbs/timme

Effekt: 850 watt

Vikt: 44 lbs

Spänning: 220V, 50 Hz

Hastighet: 190 rpm

Övergripande mått: 14,5 tum x 8,5 tum x 16,5 tum

Skärbrädans diameter: 2,75"

Paket innehåll:

1 x köttkvarn

1 x foderbord

2 x skärbrädor (6 mm och 8 mm hål)

2 x skärblad

1 x foderspö

Objektnr 631345080

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

122 kg/timme kommersiell elektrisk köttkvarn, kraftfull prestanda, lättanvänd

Pris

2 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också