Beskrivning

Den här artikeln gäller två stycken XLR-kablar, bägge 3m långa. Kablarna är balanserade. Har använts för att koppla ihop ett externt ljudkort med ett par studiohögtalare. Fungerar jättebra. Har använts relativt flitigt. Hela och fina.

Artikeln har alltid förvarats i specifik möbel (i djurfritt, rökfritt hem), har alltid hanterats med tvättade händers överdrivna försiktighet, och har aldrig utsatts för varken direkt solljus eller varmare temperaturer. Under fotograferingen, låg artikeln på ett stativ av rentorkade cd-fodral på nybonat golv.

-----------------

INFO TILL DIG SOM VINNER AUKTIONEN:
• Förskottsbetalning (inom 48h) gäller.
• Då jag saknar printer, behöver en tredje part ordna fraktsedeln åt mig, vilket tar ~3 vardagar.
• På grund av hälsoskäl kan det ta ytterligare någon dag innan jag kan ta mig till ombudet. Ha därför lite tålamod så kommer din auktionsvinst att postas till dig så snart det bara går. (I bästa fall skickas din auktionsvinst jättesnabbt, och det är ju isåfall jättebra, men denna info är utskriven utifall det nu skulle dra ut på tiden i några dagar extra, så att du vet och är förberedd. Om önskas, uppdaterar jag gärna dig löpande om läget.)
• Din auktionsvinst postas insvept i bubbelplast och med spårning.
• Samfrakt gäller ej eftersom jag aldrig begriper hur funktionen för samfrakt fungerar (men köper man fler än en artikel, har jag inga problem med att i efterhand betala tillbaka en föreslagen mängd av den totala fraktkostnaden, påminn mig gärna om jag missar!).

Fler skivor, böcker, filmer, tidningar och samlarobjekt läggs upp inom kort.

Objektnr 631566042

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:44

Tele till XLR (2st 3m)

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

The Bluesman vann auktionen

emmiepemmie5

Hässelby, Sverige

5.0

emmiepemmie5

Verifierad

Toppsäljare

115 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?