Beskrivning

Fargo / SF / DVD / Frances McDormand / William G. Macy / Steve Buscemi / Harve Presnell / Peter Stormare

Obs! Omslaget är lite fult uppe i högra kant bak på fodralet.

Text: Svenska.

Filmen är i bra skick. Finns några ytmärken / ytrepor och fingeravtryck. Men inget som påverkar uppspelning i min Blu-ray spelare.

Fargo är baserad på en sann historia som utspelade sig i Minnesota 1987. I den skandinavienättade bosättningen försökte en man genomföra en enkel kidnappning som skulle lösa alla hans problem. Föga anade han de fatala konsekvenserna...

Jerry Lundegaard är en bilförsäljare från Minnesota med ett enda stort problem. Trots ett lyckligt familjeliv är han desperat man. Han behöver pengar - massor av pengar. Jerry har satt sig i så stor skuld att han inte ser någon annan utväg än att leja småförbrytarna Carl Showlater och Gaear Grimsrud (Steve Buscemi och svenske Peter Stormare) för att kidnappa sin egen fru och pressa sin rika svärfar på pengar. Det verkar vara en simpel affär, men detta är innan polischefen Marge Gunderson från byn Brainerd sätts på fallet. Hon vaggar från spår till spår och närmar sig sakta men säkert den desperate Jerry, som i sin tur har mycket stora problem att hålla både sin svärfar och de båda kidnapparna i schack.

Objektnr 632039973

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 09:25

Fargo / SF / DVD / Frances McDormand / William G. Macy / Steve Buscemi

Pris

19 kr

Slutar om

Päronfluff

Grästorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

860 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?