Beskrivning

FRÅGA MALIN Handbok för småbarnsföräldrar Malin Alfvén + MINDFULNESS FÖR FÖRÄLDRAR Andersen/Stawreberg

FRÅGA MALIN Handbok för småbarnsföräldrar - Malin Alfvén - Prisma förlag 2006 - Kartonnage i gott skick.

Vad gör man när bebisen inte sover, skriker och sparkar när kläderna ska på eller matvägrar? Malin Alfvén har i många år svarat på frågor i Vi Föräldrar och träffar i sitt arbete som barnpsykolog ständigt nya barn och föräldrar. I Fråga Malin använder hon den erfarenheten för att lösa familjens vardagsproblem.

Oftast är föräldrar oerhört tålmodiga och uppfinningsrika, men ibland blir de både svarslösa och utmattade. Då skriver många till Fråga Malin.
Det kan handla om Lisa som bara vill gå till dagis om hon får ha nattlinne på, Adam som inte vill somna om inte pappa klappar honom på huvudet eller en partner som bara jobbar och aldrig är hemma med familjen.
För att underlätta läsningen för stressade småbarnsföräldrar har frågorna delats in i sju ämnen:
• Mat & amning.
• Sömn & tröst.
• Hur funkar barn?
• Trots & uppfostran.
• Förskola & resa bort.
• Föräldraskap.
• Relationer.
Varje ämne inleds med en handfast introduktion av Malin Alfvén. Bokens register gör att läsaren direkt kan hitta lösningen på sitt problem. Och det är också så det är tänkt: Fråga Malin är familjens lilla problemlösare.

MINDFULNESS FÖR FÖRÄLDRAR - Heidi Andersen och Anna-Lisa Stawreberg - Bonniers förlag 2010 - Kartonnage i gott skick.

I Mindfulness för föräldrar får du lära dig att se ljuspunkterna i den där vardagen som faktiskt är livet.Mindful parenting är en föräldrafilosofi som hjälper dig att ta makten över den stundtals yllefiltsgrå vardagen. Den där vardagen då man inte räcker till, känner sig maktlös och ibland varken vet ut eller in. Felet vi vuxna ofta gör är att ständigt försöka ligga steget före, men då missar vi ofta det väsentliga – det som sker just nu. En liten hand i din på vägen till skolan eller ett stolt leende från treåringen som äntligen klarar av att klä på sig själv. Här får du verktygen som hjälper dig att göra annorlunda, att vara i nuet och inte någon annanstans i tankarna. Och genom att reflektera över din egen barndom kan du undvika att upprepa vissa mönster. Vad det till sist är frågan om är att våga släppa kontrollen och acceptera livet som det faktiskt är.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 539239618

Visningar 219

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FRÅGA MALIN Malin Alfvén + MINDFULNESS FÖR FÖRÄLDRAR Andersen/Stawreberg

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 233 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?