Beskrivning

Fällkniven är designad för jakt och vildmark för jägare och friluftsmänniskor.
Stor Klinga: Den stora klingen på vår fällkniv är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och erbjuder en imponerande skärpa och styrka. Den är perfekt för en mängd olika uppgifter såsom flåning av jaktbyte, snickeri och allmän skärning under fritidsaktiviteter.

G10 Handtag: Det ergonomiska handtaget är tillverkat av G10-material, vilket ger utmärkt grepp och komfort även under långa användningssessioner. G10 är också känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden, vilket gör det till ett perfekt val för utomhusbruk.

Låsningssystem: Kniven är utrustad med ett säkert låsningssystem för att hålla klingan på plats under användning och förhindra oavsiktlig hopfällning.

Bärbarhet: Trots sin storlek är vår fällkniv lätt och enkel att bära med sig tack vare det medföljande bältfodralet. Det gör det enkelt att hålla kniven nära till hands under dina äventyr i naturen.

Mångsidig Användning: Utöver att vara ett pålitligt verktyg för jakt är vår fällkniv också idealisk för camping, vandring, fiske och andra friluftsaktiviteter där en pålitlig och mångsidig kniv är avgörande.

:

Oavsett om du är ute på jakt efter vilt eller bara njuter av naturen, kommer vår stora fällkniv med G10 handtag att vara din pålitliga följeslagare. Med sin överlägsna prestanda och robusta konstruktion är den redo att möta alla utmaningar som naturen kan erbjuda.

Produkt info

Storlek 22 cm

Bladlängd 10cm

G-10 handtag

Lockback

Förlängd tang

Bältesclip

Kol stål

Objektnr 632453187

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 20:19

jaktkniv fällkniv roughrider jakt kniv

Pris

299 kr

Slutar om

Jaktgiganten

Enköping, Sverige

4.9

Jaktgiganten

Företag

Toppsäljare

3 110 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?