Beskrivning

Piper Kerman lever ett lyckligt hipsterliv i Brooklyn. Hon njuter av sin tillvaro som creative director och är förlovad med en tidskriftsredaktör. Hon har ganska lite gemensamt med den tjej hon var tio år tidigare, då hon under sina "vilda år efter college" hjälpte sin (dåvarande) flickvän att smuggla drogpengar till Europa. Men hennes förflutna hinner ikapp henne. Hon döms till ett femton månader långt straff på "Club Fed", ett ökänt kvinnofängelse i Danbury. När hon kliver i den orangea overallen har hon ingen aning om vad som väntar henne.

I Orange is the New Black skildrar Piper Kerman livet innanför murarna med djup medkänsla och många gånger stor komik. Vi får möta stenhårda affärsuppgörelser, raffinerat maktspel och drömmar som gått i kras. Men även en oväntad mänsklighet hos en grupp kvinnor som alla tagits ur sitt sammanhang, och hamnat i en helt osannolik miljö. Vid mikrovågsugnarna samsas fredsaktivister med den ryska maffian, Yoga Janet erbjuder en stunds inre frid och den kreativa syjuntan börjar sticka dildos. Piper vet att hon är privilegierad: hon har tillgång till böcker och får besök av sin familj. Men när hon åkte in var hon inte beredd på de nära relationer hon så småningom knyter med sina medfångar och inte heller på hur oerhört mycket hon har att lära av dem.

Skick: bra, begagnat skick.

Författare: Piper Kerman
Översättare: Jan Hultman & Annika H. Löfvendahl
ISBN: 9789113066455
Språk: Svenska
Vikt: 193 gram
Format: Pocket
Förlag: Norstedts
Antal sidor: 346 sidor
Dimensioner: 110 x 178 mm x Ryggbredd 22 mm
Utgiven: 2014-03-14

Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
Kontakta oss om du vill betala senare.
Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.

Titta gärna på våra övriga auktioner.
Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (3)

Objektnr 607568204

Visningar 206

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ORANGE IS THE NEW BLACK: MITT ÅR I ETT KVINNOFÄNGELSE - PIPER KERMAN - POCKET

Pris

45 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 331 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?