Beskrivning

Digitalt presentkort.

Passa på att köpa en mycket uppskattad julklapp till dina nära och kära, eller till den viktigaste personen av alla i ditt liv, dig själv!
Om du önskar ge bort mer än 100:- kronor, så välj bara antalet presentkort, så adderas dessa. (Om det ska fördelas på olika mottagare, så bara hör av er, så löser vi detta)

Så här går det till:
Giltigt som betalningsmedel på alla varor och fraktkostnader i BackBeat Shops TraderaButik, Auktioner samt i vår Fysiska Butik i Helsingborg.

Observera!
Kortet börjar gälla 1 vecka efter inköp, för att vi ska kunna föra in det i vårt system så det kan INTE nyttjas med andra köp som görs idag.

Vid köp så skickar man ett meddelande till oss att man vill utnyttja sitt tillgodohavande, sitt namn, och en sexsiffrig kod, som du väljer själv. Detta för att säkerställa att ingen kan utnyttja ditt tillgodohavande.
(Kontakt ska ske innan betalning, annars blir det helt fel i systemet. Då "rabbatterar" vi ordern, så slutsumman blir korrekt. Om inte hela tillgodohavandet utnyttjas, så sparas det, så inga pengar går förlorade bara för att man inte köper för hela summan vid samma köptillfälle)

Betalning
Betalning sker på Traderas sida, under Mina köp, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Objektnr 571051724

Visningar 4 414

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DIGITALT PRESENTKORT värde 100:- hos BackBeat.

Pris

90 kr

backbeat

Helsingborg, Sverige

5.0

backbeat

Företag

Toppsäljare

10 565 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?