Beskrivning

En exfolierande mask som arbetar utjämnande och uppklarnande samt ger direkt lyster, perfekt för en glåmig, mogen, torr eller yttorr hud som är i behov av ny vitalitet och fräschör.
Innehåller naturliga enzymer från ananas och granatäpple som löser upp bindningarna mellan torra och livlösa hudceller i det översta hudlagret, vilket lyfter fram den underliggande klara och strålande huden.
Exfolierar även mekaniskt med hjälp av små granula av grundämnet kisel.
Innehåller barriärstärkande kokosolja samt pre- och postbiotika.
Formulan är sammansatt av en idealisk kombination av effektiva och kliniskt bevisade naturliga ingredienser (COSMOS), potenta naturidentiska extrakt samt välbeprövade syntetiskt framställda aktiver för att produkten både ska ge bästa effekt på huden samt vara vänlig mot naturens resurser.
De aktiva ingredienserna inkluderar:
Ananasenzymer (1%) - innehåller enzymet bromelain som bryter ner de proteiner som håller ihop hudcellerna (översta lagret) för att få fram ny och fräsch hud med lyster.
Bromelain har även lugnande och antiinflammatoriska egenskaper för huden.
Kokosolja (3%) - en vegansk olja som är rik på essentiella omega-fettsyror.
Den innehåller även fenoler som stärker hudens barriär, samtidigt som den ger näring och återfuktar huden.
Granatäppleenzymer (4,9%) - innehåller proteolytiska enzymer, som hjälper till att försiktigt bryta ner döda hudceller som har samlats på hudytan på ett effektivt, men skonsamt sätt.
Innehåller även klorogensyra, som har antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper.
Granula (4,5%) - små korn av kisel - ett grundämne utvunnet från jorden som används som ett skonsamt slipmedel för att avlägsna döda hudceller från hudens översta lager.
Pre- och postbiotika (0,1% & 0,7%) - stärker hudens mikrobiom samt återställer barriärfunktionen och dess försvar mot skadliga ämnen.
Hjälper även huden att stärka dess skyddande funktion och bryta ner främmande partiklar. försvar mot skadliga ämnen.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 18 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 21 kr (15kr frimärke+ (2*3kr=6kr omkostnader).

Objektnr 608343088

Visningar 994

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Plantheque The Bright Future Mask 75 ml OANVÄND!

Pris

279 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 030 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?