jossan.jjp

jossan.jjp

|Samfrakt 7 dagar

Om

Västra Frölunda | Reg. March 2024

Kära Tradera-vänner,

Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni är redo för en spännande upptäcktsfärd genom mina föremål som jag har samlat med omsorg och kärlek. Mitt namn är Josefin, och jag är glädjestrålande att vara en del av Tradera-gemenskapen, där vi kan dela och uppskatta fina ting tillsammans.

Hos mig hittar ni en härlig blandning av begagnade skatter, från nostalgisk vintage till böcker som bär på berättelser och hobbyföremål som väntar på att bli upptäckta på nytt. Varje föremål jag erbjuder är valt med omsorg och är i fint skick, redo att förgylla era liv.

Men det är inte allt! För er som letar efter söta kläder och leksaker för barn, behöver ni inte leta längre. Jag erbjuder också ett urval av barnsaker som jag hoppas kommer att sprida glädje och skapa minnen för de små änglarna i era liv.

För att säkerställa en smidig och trevlig upplevelse för oss alla, vill jag dela några viktiga regler:

1. Var vänlig och betala inom 3 dagar efter vunnen auktion eller köp.
2. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig. Jag finns här för att hjälpa till och svara på alla era förfrågningar.
3. Jag strävar efter att skicka era föremål så snart som möjligt efter mottagen betalning för att ni ska kunna njuta av dem så fort som möjligt.
4. Om ni av någon anledning inte är nöjda med er köp, var god kontakta mig så ska vi tillsammans hitta en lösning som passar både er och mig.

Tack för att ni valde att utforska min lilla del av Tradera-världen. Jag ser fram emot att dela fler skatter och skapa vackra minnen tillsammans med er.

Med vänliga hälsningar,
Josefin