Beskrivelse

Oversat af

Paret svamplampor i blått och vitt frostat glas. Design Monika Backström för Pukeberg. Båda fungerar utmärkt. I samma blå ton men lyser med olika sken- framgår av bild 1-3. Den som står till vänster på mina bilder har en lagad skada på undersidan (bild 9 och 10). Ljuskälla 15 watt, sk "päronlampa" sitter i på mina bilder och skickas med. Lampan byts lätt på undersidan vilket jag visar på bild 6. Sladdarna är ca 180 cm långa och har modern kontakt och strömbrytare. Lamporna är ca 20 cm höga och fotens diameter är ca 11 cm. Se mina bilder och välkommen med frågor.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och PostNord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Varenr. 634 178 328

Visninger 403

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 8 juni 13:05

Pukeberg 2 svamplampor i glas Sweden Monika Backström bordslampor fönsterlampor

Slutpris

|

425 SEK

Auktionen er afsluttet

Retropedia vandt auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verificeret

Topsælger

2 346 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide