Beskrivelse

Oversat af

Varumärke och Beskrivning:
Vacker liten vintage bordslampa/stämningslampa av vitt glas, målad grön på foten och lite på toppen samt målad med blommor. Det ser ut som Art deco funkis-stil för mig, men jag är inte säker på hur gammal den är eller vilket företag som producerade den. Den fungerar bra och ser ut som en lysande utomjordisk svamp när den är tänd.
Mått (cirka):
Max Diameter: 15,5cm
Höjd: 19cm
Vikt: 765g

Sladd: 180cm
Sockel: E14
Effekt max: 40W
Ljuskällan: 80lm LED E14 IKEA glödlampa ingår.

Testad och fungerar.

Skick:
Bra skick, kanske finns det en nagg där kabeln går genom glaset, men det kan vara från fabriken och den är mestadels dold av kabelskyddet.

Nyckelord:
lampa, bordslampa, bords, stämnings, stämningslampa, art, deco, funkis, vit, grön, blommor, artdeco, artdeko, deko, svamp, svamplampa, e14
______________________________
OBS!

Hej! Jag samlar på olika saker som hobby och säljer det jag inte längre har plats för eller som jag har förlorat intresset för. Jag är ny på att sälja på Tradera och lär mig fortfarande att använda systemet snabbt och bra, så vänligen ha lite tålamod med mig. Jag är flytande i engelska, men inte i svenska än. Därför måste jag använda översättning och det kan förekomma vissa felöversättningar.

» Vänligen skicka ett meddelande till mig (helst på engelska, men svenska går också bra) om du har några viktiga frågor innan du bestämmer dig för att lägga ett bud. Bud är bindande enligt Traderas regler. Jag försöker svara så snart som möjligt, men ibland kan livet göra att jag blir försenad.

» Betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion. Kombinerad frakt är möjlig om du meddelar mig i förväg. Personlig upphämtning är möjlig i Mölndal/Göteborg, men då förväntar jag mig att du anpassar dig efter mitt schema. Jag försöker skicka inom en vecka efter betalning.

» Jag försöker ta tillräckligt bra bilder och återge färgerna realistiskt, men färgerna kan skilja sig något på bilderna och i verkligheten på grund av hur kameror, skärmar och våra ögon fungerar. Om jag inte kan få färgerna tillräckligt realistiska, försöker jag beskriva skillnaden i objektbeskrivningen. Buda med insikt om att det kan finnas viss färgskillnad, vilket är fallet för varje auktion på denna sida.

» Vänligen observera objektets skick noggrant på bilderna och i beskrivningen. Jag accepterar inte klagomål på sådant som tydligt var synligt och/eller beskrivet.

» Vänligen gör din egen forskning om objektet med hjälp av bilderna innan du budar. Jag försöker hitta information om produktionen av varje objekt innan jag listar dem till försäljning, men jag kanske inte hittar information eller hittar felaktig information, så ingen producentinformation jag kan ge är 100% pålitlig. Det är ditt ansvar att se till att du vet vad du köper.

» Jag packar föremålen noggrant med flera lager av återvunnet förpackningsmaterial. Skador som uppstår på grund av vårdslöshet under transport är fraktföretagens och deras försäkrings ansvar. Om skadan uppenbart var mitt förpackningsfel, är det mitt ansvar. Jag filmar alltid när jag packar upp ett föremål jag köper och jag rekommenderar att du gör detsamma. Jag tar ut en rättvis fraktkostnad för det förpackade föremålet. Om det är lite mer än företagets baspris, beror det på att jag var tvungen att använda fler köpta material för säker förpackning.

» Om du har något problem med beställningen, vänligen meddela mig så att vi kan hitta en bra lösning :)


Packnings-ID: LPA-ABD

Varenr. 637 912 813

Visninger 23

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 6 juli 21:06

Söt vintage bordslampa / stämningslampa i Art Deco - Funkis-stil (?), vit glas

Solgt for:

177 SEK

Annoncen er afsluttet

Solgt med køb nu

Merkk

Mölndal, Sverige

5.0

Merkk

Verificeret

47 anmeldelser