Beskrivelse

Oversat af

Dess silverglänsande blad, som är täckta av ett tunt vaxskikt, reflekterar ljuset på ett säreget sätt, medan de gröna inslagen skapar en djupare dimension till dess utseende. Denna kontrast ger växten en elegant och sofistikerad atmosfär och gör den till en unik och vacker prydnadsväxt som sticker ut i vilket rum som helst.

Skötsel: Placera växten på en plats med indirekt solljus, vattna regelbundet under sommaren och låt jorden torka upp mellan vattningarna. Se till att den håller en jämn temperatur mellan 18-24°C. Omplantera när den börjar bli trång i sin kruka, vanligtvis vartannat år, och använd en väldränerad jordblandning t.ex. vår Savvy Soil.

VÄXTBIOGRAFI

Hoya krohniana 'Super Silver' är en epifytisk växt som ursprungligen härstammar från de fuktiga skogarna i Sydostasien, inklusive länder som Thailand, Malaysia och Indonesien. Där klättrar den med sina slingrande rankor längs träden, fångar solljuset och absorberar fukt från luften. Denna ursprungliga livsmiljö ger växten dess unika karaktär och gör den till en spännande prydnad i hemmet.

Sukkulenta Blad: Bladen på 'Super Silver' är tjocka och köttiga med en silverglänsande yta som är täckt av ett tunt vaxskikt. Denna anpassning hjälper växten att bevara fukt och överleva i torra miljöer, vilket gör den till en lämplig kandidat för dem som söker en tålig växt.

Unik Blomning: När 'Super Silver' blommar bär den små, stjärnformade blommor i grupper som kallas blomklasar. Blommorna är vanligtvis vita eller krämfärgade och har en delikat, söt doft som lockar pollinatorer som fjärilar och bin.

Mvh,
Oskar och Ala på ormbunkern <3

Varenr. 634 170 467

Visninger 33

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 4 juni 18:21

Hoya krohniana 'Super Silver'

Solgt for

99 SEK
Annoncen er afsluttet

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide