Beskrivelse

Oversat af

Lövkoja Varsovia Mix
Det är en färdig färgkomposition för en representativ rabatt. Denna frodiga, mycket generös blommande växt med fulla, enorma blomställningar behöver inte sällskap - speciellt om den växer i en mångfärgad klunga. Den är okomplicerad i odlingen, hållbar och utmärkt att odla för snittblommor. Den ser inte bara vacker ut, den doftar också ljuvligt och de mättade färgerna på dess underbart fylliga blommor ger trädgården en verkligt idyllisk sommarstämning. Höjden är ca 60 cm och den blommar från juli till september.

Förodling: Så glest i fuktad såjord. Håll sådden fuktig. Omplantera till 1 planta/kruka med gödslad jord när plantorna är stora nog att hantera. Ställ ljust och svalt. Utplantera efter sista frost.

Direktsådd: Kan direktsås i varma lägen men förodling rekommenderas. Vattna såytan före sådd. Håll sådden fuktig tills fröna grott.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Varenr. 577564818

Visninger 627

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Lövkoja Varsovia Mix , höjd 55-65 cm, blommar juli-sept, 40 frön

Pris

15 SEK

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verificeret

Topsælger

3 725 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?