Beskrivelse

Oversat af

Cactus Dahlia
Denna högväxande blandning av riktigt fina storblommiga dahlior i kaktusliknande form är en tacksam sommarblomma som kommer att ge dig månader av glädje. Dahlior blommar hela sommaren från april till den första frosten. Dessa dahlior blir cirka 90-100 cm. höga. Dahlior blommar bäst i full sol.
Börjar du tidigt och sköter om dahlian med näring och bra plats så kommer den att utveckla rotknölar i slutet av säsongen. Klipp då ner blasten till 2-5 cm över knölen och förvara den mörkt och svalt över vinter.
Plantera knölarna under nästa säsong, mars-april i gödslat jord, vattna. Glöm inte att tillföra näring under hela växtsäsongen för att ge plantan den optimala förutsättningen att få en riklig blom. Dahlia föredrar en solig och varm plats.

Förkultiveras inomhus i såjord. Placeras ljust och svalt efter groning. Frostkänslig. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken säkert är över. Toppas för rikligare blom och ett buskigare växtsätt. Rensa regelbundet för längre och rikare blomning. Roten kan övervintras frostfritt.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Varenr. 619266625

Visninger 381

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kaktus Dahlia , h ca 100 cm, övervintrar frostfritt, blom juni-sept, 25 frön

Pris

15 SEK

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verificeret

Topsælger

3 748 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?