Beskrivelse

Oversat af

Chilipeppar PEACH HABANERO
Frukterna är mer långsträckta än andra habanero och något skrynkliga. Ett utmärkande drag är att frukten när den mognar får en ljus laxfärg och är förvånansvärt vacker och har djup smak. Plantan kan odlas i blomkrukor. Från sådd till skörd tar det ca 100-120 dagar. Buskens höjd är ca 50 cm. Produktiviteten är hög - upp till 100 frukter från en buske. Smak: 250 000 - 400 000 på Scoville-skalan.

Plantera i fuktig såjord eller torvbriketter och ställ varmt. ca 25-30 grader för bäst grobarhet Jorden ska vara fuktig men inte blöt. Använd gärna miniväxthus för behålla en fuktig miljö. När plantorna växt till sig något och fått sitt andra bladpar kan du med fördel sänka temperaturen till ca 20 grader och flytta ut dem från miniväxthuset. Trivs i soligt fönster, eller i växthus och även utomhus på sommaren.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Varenr. 612986690

Visninger 514

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Chilipeppar PEACH HABANERO, höjd ca 50 cm, 6 frön

Pris

20 SEK

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verificeret

Topsælger

3 751 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?