Beskrivelse

Oversat af

Rädisa Polonaise
Sorten ger runda, små och späda rädisor. Rädisor växer fort och kan med fördel odlas i omgångar. Så direkt när jorden går att bruka. Så glest, gärna i sicksack för minimal gallring. Trivs i lucker, porös jord. Håll jorden fuktig under hela odlingstiden. Täck med fiberduk för att undvika skadedjursangrepp.

Så direkt
på växtplatsen så snart jorden är brukbar. Trivs i lucker jord. Så fröna i sick-sack i rader och täck sedan med torr, smulig jord och gärna fiberduk. Så varannan vecka för kontinuerlig skörd. Håll jorden lätt fuktig under hela odlingstiden för krispiga, goda rädisor. Året om kan frön drivas inomhus för nyttiga, goda rädisskott. Det bästa resultatet får du under våren och på hösten. Under högsommaren går rädisa lätt i blom och blir smal och träig.

Obs! Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Varenr. 574909913

Visninger 675

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Rädisa Polonaise , vitt och saftigt kött, 100 frön

Pris

15 SEK

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verificeret

Topsælger

3 747 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?