Beskrivelse

Oversat af

Bifftomat HARTSOCK YELLOW
Högavkastande, medeltidig sort som uppnår en höjd på 150-180 cm. Frukten väger 150-300 g och är tvåfärgad, gyllene-orange med rosa rouge och marmorerad fruktkött. Saftig och söt smak.
Skall tjuvas. Lämna två grenar för bästa resultat.

Förkultiveras inomhus i krukor mars-april. Håll sådden vid 22-25 grader, efter groning 18-20 grader och så ljust som möjligt. Utplanteras efter avhärdning i växthus eller på varmt frilandsläge när frostrisken är över. Behöver stöd, skall tjuvas och eventuellt toppas omkring augusti.

Bra att veta om tomatodling:
  • Om du har ett stort växthus med stödvärme kan du så tomater i början av mars. Har du ett kallt växthus gör du det i istället mitten av mars. Ska du plantera utomhus i kruka eller vid en solig och vindskyddad vägg får du vänta till början av april innan du kan plantera tomaterna
  • Eftersom tomater växer snabbt och behöver näring för att både växa och utveckla frukt, behöver du se till att de har näring ända fram till slutet av sommaren. Om du inte ger någon extra gödning alls kommer dina tomatplantor överleva, men sannolikt inte ge så stor skörd.

Varenr. 605848712

Visninger 527

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Bifftomat HARTSOCK YELLOW, höjd 150-180 cm, frukt 150-300 g, 6 frön

Pris

18 SEK

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verificeret

Topsælger

3 738 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?