Beskrivelse

Oversat af

Solar utomhusljus: Solljus drivs av solen. De laddas automatiskt under dagen och håller i 6-8 timmar. De tänds sedan automatiskt på natten och ger minst 8 timmars ljus. Perfekt för att försköna din trädgård eller som en perfekt present till familj och vänner.
Perfekt prestanda: Till skillnad från andra liknande produkter är våra solar trädgårdslampor utrustade med högresistans ABS-material, 2V 30ma solpanel och 1,2V/1PC 100mAh AAA Ni-MH uppladdningsbart batteri. Varje lampa är säker och pålitlig för hög kvalitet, långvarigt och stabilt arbete.
ELEGANT UTOMHUSDEKORATION: Med en attraktiv modern design skapar dessa ljusa solar trädgårdslampor en elegant utomhusbelysningsupplevelse, perfekt för din trädgård, uteplats, rabatt, uteplats, gångväg, uppfart eller någon annanstans.
IP65 Vattentät: Med IP65 vattentät klassning förhindrar solar trädgårdslampor rost och korrosion och är väl skyddade från regn, snö, frost eller regn. Produkten är designad för att stänga av fukt och vattenånga, så att ljuset är helt resistent mot regn och snöinträngning. .
Lätt att installera: inga extra verktyg, kablar eller ström krävs. Installationssteg ingår i kartongen. Det tar bara 3 minuter att slutföra installationen. Solar trädgårdslampor tänds när de närmar sig och släcks automatiskt i gryningen.
Specifikationer: 6-pack, varmt ljus

Varenr. 635180445

Visninger 24

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 5 juli 17:43

6st LED utomhus vattentät Solar Lights Garden Path Patio

Pris

229 SEK

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

4.2

Norrskensbelysning

Verificeret

6 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide