Beskrivelse

Oversat af

Kvantitet: 2 stycken

Färg: Leng White

DIY Solar Garden Firefire Lanterns: Varje solgörningsljus använder 30 elastiska högkvalitetskoppartrådar och 120 LED -pärlor, som lätt kan böjas i vilken form du vill, till exempel fyrverkerier, blommor, färja, hjärtform, spiral, sfäriska. Jag tror att du har en bättre idé att DIY detta solkanalljus. Dessa trädgårdar är dekorerade med färgglada ljus, som belyser blomsterbäddar, stigar, campingplatser och julfester, vilket skapar en festival och en romantisk atmosfär.

Kontinuerlig belysning 8-10 timmar: Även om de flesta märken använder 600 mAh-kapacitetsbatterier kan Qocnam Solar Garden Firefire-lampor utrustade med 1200 mAh stor kapacitet ladda batteriet. Qocnam solpaneler kan placeras var som helst där solen skiner, vilket gör det lättare att ladda helt.

IP65 Vattentät: Vi optimerade solens bakgårdslampa för att få trädgården att dekorera den vattentäta IP65 och uppgradera strukturens stabilitet, så att solträdgårdslampan är mer anti -fall. Solar Garden Lamps Outlet Outdoor Waterproof även i regniga dagar, vind, åskväder och dåligt väder, det är mycket motståndskraftigt mot användare och utomhus trädgårdsutrustning att leka med barn

Lätt att installera: Dessa solens innergårdsbelysningar behöver inga ledningar eller verktyg bara ansluta strålen och den lätta kroppen, sätt sedan in lamphögen i marken och slå sedan på solknappen eller fjärrkontrollomkopplaren. Solarlandskapsljus drivs av solenergi, så att du kan sätta dem var som helst i trädgården!

Varför välja oss: Vi tillhandahåller längre garantitjänster -24 månader. Samtidigt är våra produkter mycket lämpliga som gåvor.

Varenr. 632608105

Visninger 90

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 7 juni 17:07

Två bitar av 120 LED -vattentät solbränningsdekoration

Pris

270 SEK

Slutter om

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verificeret

3 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?