Beskrivelse

Oversat af

Snugglebundl Bärhjälp i färgen Mint Honey Bee - Ekologisk bomull. I väldigt fint använt skick. Betalas senast tre dagar efter vunnen auktion. Beskrivning om produkten här nedanför.

Detta Snugglebundl är en verklig fördel för mödrar och fäder!
Detta gör att ditt barn kan lyfta och läggas ner utan att väcka honom eller henne. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket enklare. Snugglebundl är en enorm berikning för alla mammor och pappor, för med denna nya uppfinning lyckas varje liten och större rörelse utan att väcka upp din lilla älskling: Oavsett om du ligger ner, lyfter eller flyttar - allt går utan stora problem och ditt barn kan fortsätta sova i lugn och krama. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket enklare och mer sorglöst för dig.

Selen till bilstolar och bilstolar
Snugglebundl-selen utsågs till den bästa babyprodukten under de senaste två åren och har vunnit alla utmärkelser flera gånger. Den har en innovativ designdesign och är tillverkad av ren bomull. Med sina robusta handtag är det perfekt för att lyfta ditt barn ur bilstolar och vagnar utan att väcka ditt barn.

Säkerhetskrav för spädbarn och barnsäten
Selen Snugglebundl uppfyller EU: s säkerhetsnormer för bilstolar och bilstolar och testades enligt EU / USA: s riktlinjer krocktest med 3-punkts och 5-punkts remmar. Det rekommenderas av barnmorskor, kiropraktorer, sömnsexperter och bilsätexperter.

Babyhuvudstöd
Snugglebundl har en innovativ design med en underbar stödjande förstärkning i huvudets och nackområdet och ditt barns kropp. Särskilt det lilla känsliga huvudet är därmed underbart skyddat och stöttat. Ditt barn känner sig bekvämt säkert runt omkring.

Unik babysele för att hantera ditt barn efter födseln
Snugglebundl är en unik lyftsele för att lindra ryggen och för en bra hållning samt för att skydda dina bäckenbottenmuskler efter förlossningen , särskilt efter kejsarsnitt.

Lätt att lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka upp honom!
Snugglebundl gör att ditt barn kan lyfta och läggas ner enkelt och säkert utan väcker honom / henne. Det lindrar ryggen och förhindrar därmed överdriven påfrestning på ryggen.

Babykudduk
Snugglebundl-selen är lämplig för spädbarn från 0-6 månader och äldre (upp till max 30 kg vikt) och har mycket mångsidiga användningar, som amning, mild vägning, som en blöduk, täckfilm eller kudde och babysling.

Varenr. 633868119

Visninger 13

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 1 juni 08:20

Snugglebundl - baby lift

Udbudspris

|0 Bud

150 SEK

Slutter om

Sundochberg

Uppsala, Sverige

5.0

Sundochberg

Verificeret

Topsælger

215 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?