Beskrivelse

Oversat af

Twistshake Click-Mat gjord av silikon och är framtagen för att passa barnstolen. Med Click-Mat blir barnets tallrik nästintill omöjlig att rubba och barnet kan koncentrera sig på att äta istället för att busa under måltiden.

Twistshake tallrik med lock som gör att du kan förvandla tallriken till en matlåda för ev matrester, eller förvaring av mat på utflykten.

Divided Plate är en tre-delad tallrik för barn. Ger möjlighet att separera maten när den inte får blandas. Den tre-delade tallriken har en anti-glid-botten som håller tallriken på plats under måltiden. Praktiskt lock medföljer som kan användas för att förvandla tallriken till en matlåda.

Tallriken kan fästas på Twistshakes Click-mat som gör den nästintill omöjlig att rubba. Om du har två eller fler tallrikar går de att stapla och klicka i varandra för smidig förvaring.

Twistshakes barntallrikar är gjorda av hård PP- och TPE-plast (BPA-fri). Går att använda i mikrovågsugn och i diskmaskin i övre facket.

Twistshake Mini Cup är en pipmugg som passar barn från 4 månader. Muggen rymmer 230 ml och har en spillfri silikontätning som förhindrar onödigt spill när barnet vänder upp och ner på pipmuggen. En mugg framtagen för att underlätta vardagen under småbarnsåren.

Twistshakes Mini Cup barnmugg kan få ett mer fritt flöde om du tar bort silikontätningen. Pipmuggen har en ergonomisk utformning med mjuka träningshandtag som ger ditt barn ett skönt grepp och gör det lättare att lära sig att dricka själv. Muggens överdel är enkel att vrida på/av och har ett mjukt silikonhölje på pipen som känns skönt mot barnets tandkött.

Twistshake Straw Cup är en spillfri sugrörsmugg som rymmer 360 ml. Sugrörsmuggen passar bra till olika drycker eller smoothies, och har en silikontätning som förhindrar spill. Den är enkel för ditt barn att använda själv, med ett ”drag-lock” som öppnas och stängs med ett snabbt drag.

Produkterna kan rengöras i diskmaskin i det övre facket.

Titta gärna in på mina andra auktioner! Jag samfraktar gärna!

Bud är bindande! Snälla buda inte om du inte tänker fullfölja auktionen!

Varenr. 635 200 543

Visninger 66

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 19 juni 21:04

Twistshake set

Udbudspris

|0 Bud

200 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Freja08

Östersund, Sverige

5.0

Freja08

Verificeret

Topsælger

2 936 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide