Beskrivelse

Oversat af

Säljer en fin vintage jacka från Fjällräven, troligen kring 90-talet utifrån storleksangivelsen (i siffrorna och inte S,M, L osv som används numera) samt logotyp. Skulle aldrig sälja den om den inte blivit snäppet för liten för mig. Perfekt vår/sommar jacka för såväl fjäll och skog som för urban miljö.

Modell
Räven är den ursprungliga skaljackan i tunnt typ av bomul/polyester, fyra stora utvändiga fickor med knappstängning samt insticksfickor för händerna bakom de nedersta fickorna. Inga invändiga fickor, dragsko i midja och i nederkant för möjlighet till mer figuranpassad passform. Bakom blixlås i krage finns en huva i polyester, framtill tvåvägsdragkedja med knäppning över. Färgen en den ursnygga ljusa olivgröna färgen, skulle själv kalla den för khakigrön. Sista bilden är mest rättvisande vad gäller färgen.

Passform
Märkt 50 vilket motsvarar medium snäppet under large. Jag är ca 180cm lång och har 95 jämt fördelade kilon, brukar normaltha L/XL på överkroppen (förutom vissa loosfit plagg exempelvis carhartt där M duger fint). På mig sitter jackan bra med tisha under men blir för tajt över ryggen om jag tar på en mellantjocktröja till. Armlängden är riktigt generös och på det hela taget skulle jag säga att jackan förutom att vara en solid medium också fungerar på någon normal bär Large om man inte är allt för vid över axlar/bröst.

Mått:
Armhåla till armhåla: 58 cm
Nederkant på jacka: 59
Längd ex. krage: 75 cm
Armlängd (mätt från armhåla): 49 cm

Skick:
Fantastiskt skick, alla knappar/blixtlås fungerar utan anmärkning. Nytvättad, inga fläckar eller slitageskador vad jag noterat och jag är nogrann när jag synar plagg inför försäljning så det inte blir några överraskninar för köpare.

Hämtas på plats eller skickas välpaketerat.

Varenr. 632698855

Visninger 220

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 19:26

Vintage Fjällräven Räven jacka

Slutpris

|

820 SEK

Auktionen er afsluttet

SvenjoB vandt auktionen

Pickster

ENHÖRNA, Sverige

4.9

Pickster

Verificeret

62 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke