Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta kassaskåp har en lagringskapacitet på 0,8 kubikfot och ett pålitligt låssystem. Du kan komma åt kassaskåpet säkert och snabbt med hjälp av en nyckel, fingeravtryck, sifferkod eller fingeravtryck och numerisk knappsats.

Den kommer också med robusta stålpaneler och invändiga mattor för att skydda alla dina värdesaker från repor eller skador. Det svarta kassaskåpet har också förborrade monteringshål på baksidan för väggmontering och har bändsäkra dolda gångjärn för ökad säkerhet.

-Kraftfullt säkert läge

- Högkvalitativt Q235 stål

-0,8 kubikfot stor kapacitet

-Väggmonterad design

Huvuddrag:

- Flera upplåsningsmetoder,
Det finns 4 upplåsningsmetoder tillgängliga för detta säkerhetsskåp. Du kan öppna kassaskåpet med två nycklar, en sifferkod, ett fingeravtryck eller ett numeriskt tangentbord och fingeravtryck. Dessutom kan detta säkerhetsskåp lagra upp till 30 fingeravtryck för att passa dina behov.

-stark och robust,
Tillverkat av 1,2 mm Q235 solid stålplåt, detta brandsäkra kassaskåp är dammtätt och har en viktkapacitet på upp till 22 pund, vilket gör att det kan lagra många värdefulla föremål. Mattor kan också ge extra skydd för dina tillhörigheter.

- Anti-bänd design,
Detta kassaskåp har en 3 mm tjock dörr, 4 låstyper och en bändsäker gömd gångjärnsdesign för att hålla dina föremål säkra.

-0,8 kubikfot kapacitet,
Volymen på ett värdeskåp är 0,8 kubikfot. Förvaringsutrymmet är praktiskt för förvaring av kontanter, kameror, dokument, klockor, pass, smycken, mobila hårddiskar, etc. Ett kassaskåp kan tillgodose alla dina dagliga förvaringsbehov.

-enkel installation,
Två hål är förborrade på baksidan och två expansionsskruvar och rör ingår, vilket gör att säkerhetsboxen enkelt kan montera en personlig säkerhetsanordning på golvet, hyllan eller väggen.

- Flerfunktionssäker,
Värdet hemma kan gömmas i väggen eller annat privat utrymme och levereras med kompletta tillbehör. Det används ofta för att lagra skjutvapen, viktiga dokument, smycken, kontanter och andra värdesaker. Det är också bra för hem, hotell, kontor, butiker, restauranger etc.

Produktspecifikationer:

Låstyp: tangentlås/fingeravtryckslås/numerisk knappsats/numerisk knappsats med fingeravtryck

Material: Q235

Varning: Lås Anti-Bry Hidden Gångjärn

Vikt: 14,3 lbs/6,5 kg

Viktkapacitet: 22 lbs/10 kg

Kapacitet: 0,8 kubikfot

Färg: Svart

Innermått: 13,5" x 9,6" x 8,3"/34,5 x 24,5 x 21 cm

Produktmått: 14" x 10" x 10" / 35 x 25 x 25 cm

Paket innehåll:

2 x nycklar

2 X expansionsskruvar

2 X expansionsrör

1X matta

1 X Engelsk undervisningsmanual

Funktioner och detaljer:

- KRAFTIGT SÄKERHETSLÄGE: Värdeskåpet förvarar dina värdesaker på ett säkert sätt och förhindrar åtkomst av barn och obehöriga användare med 4 pålitliga låssystem. Du har mycket säker och snabb tillgång till kassaskåpet med 2 nycklar, numerisk knappsats, fingeravtrycksupplåsning, fingeravtryck och numerisk knappsats.

-Högkvalitativt Q235-stål: Tillverkat av kraftig 1,2 mm Q235 stålplåt, dörrtjocklek 3 mm, dolda dörrgångjärn, mjuk matta, dammtät, bändskyddande, stöldskydd, vilket ger tillförlitligt skydd för dina värdesaker. Inget mekaniskt verktyg kan passera genom dess robusta struktur.

-Stor kapacitet på 0,8 kubikfot: Detta lilla kassaskåp har ett internt utrymme på 0,8 kubikfot, som kan lagra värdesaker som pass, smycken, klockor, mobila hårddiskar, kontanter, dokument, etc. Använd den gärna för att lagra dina värdesaker och personlig information. Dessutom skyddar heltäckningsmattor inuti föremål från skador.

-Väggmonterad design: Med två förborrade hål och två expansionsskruvar kan dessa kassaskåp snabbt och stabilt monteras på väggen, golvet eller hyllan för extra säkerhet, vilket säkerställer att de inte blir stulna. Den svarta exteriören ger den ett stiligt utseende som passar in i alla hem- eller kontorsmiljöer.

-Bred applikation: Hemskåp används ofta i hem, hotell, kontor och andra personliga eller kommersiella platser med stabil struktur och säkerhetslåssystem. Du kan enkelt gömma den i privata utrymmen som väggar, sovrum, skåp och lådor.

Varenr. 630026877

Visninger 124

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

0,8 kubikfot väggmonterad kassaskåp, flera upplåsningsmetoder,robust och hållbar

Pris

1 659 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Virksomhed

Topsælger

172 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?