Beskrivelse

Oversat af

Bra skick

Den internationellt kände fotografen och författaren Karl-Dietrich Bühler tar oss med på en vandring genom några av de mest sevärda trädgårdarna och parkerna i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Han besöker små juveler till amatörträdgårdar, men också trädgårdar och parker som skapats av kända landskapsarkitekter. Utifrån sina erfarenheter av även andra länders trädgårdar lyckas han fånga det speciella, själva själen, hos den skandinaviska trädgården.
Det vildvuxna bredvid det tuktade, formade buskar såväl som ängsblommor beskrivs med underbara färgfoton och kunniga, personliga texter. Ritningar över trädgårdarna och många odlingsråd bidrar till att de idéer och den inspiration som de lustfyllda bilderna ger kan överföras på den egna trädgården.

Karl-Dietrich Bühler utbildade sig till trädgårdsmästare i Tyskland innan han blev redaktör för en trädgårdstidning. 1973 flyttade han till Sverige och ägnade sig alltmer åt fotografering av trädgårdar och trädgårdsväxter. Numera bor han vintertid i Italien och tillbringar sommaren i Skåne. Han har tidigare medverkat i flera böcker och tidskrifter om trädgård.

Varenr. 632281807

Visninger 28

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 17:11

VANDRINGAR I SKANDINAVISKA TRÄDGÅRDAR Karl-Dietrich Bühler 2001

Udbudspris

|0 Bud

9 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

JonasLandskrona

Landskrona, Sverige

5.0

JonasLandskrona

Verificeret

Topsælger

177 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?