Beskrivelse

Oversat af

Long John Silver, den enbente skeppskocken från R.L. Stevensons Skattkammarön, har gått i land och blivit värdshusvärd i Bristol. Men då lady Vivian Hastings föreslår att Silver och hans män ska ledsaga henne på en farofylld resa till Amazonas, varifrån hennes make har skickat bud hem om att han har funnit det legendariska Eldorado och Guyanacapac, en stad fylld av guld, förmår han inte säga nej. Så ger sig den mest namnkunnige av alla pirater ut på en sista, ödesdiger seglats, nu som kock ombord på briggen Neptunus.

Long John Silver är en storslagen, historisk äventyrsserie av Xavier Dorison (manus) och Mathieu Lauffray (bild och färgläggning), först utgiven i fyra album under åren 2007-2013, men nu samlad i två volymer i stort format. Varje samlingsvolym innehåller också ett extra kapitel med "Historien om en historia", där upphovsmännen utförligt redogör för den kreativa processen bakom seriens tillkomst.

Författare: Dorrison, Xavier / Lauffray, Mathieu
Förlag: Cobolt Förlag
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 135, färg.
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-88897-47-3

Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen.

I "Den magiska hatten" finner Mumintrollet och hans vänner en ovanlig hatt, som kan trolla! Men när den förvandlar Mumintrollet till någon annan och gör hela muminhuset till en djungel får familjen nog. Samtidigt vandrar en olycklig trollkarl omkring barhuvad på månen ...

Berättelsen präglas av det säregna språket som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker och är baserad på episoder ur kapitelboken Trollkarlens hatt.

Sagan är återberättad i bilderboksformat av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och mästerligt illustrerad av Cecilia Heikkilä.

Författare: Jansson, Tove / Davidsson, Cecilia / Haridi, Alex / Heikkilä, Cecilia
Förlag: Bonnier Carlsen
Bandtyp: Halvklotband
Antal sidor: 40, färg.
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-7803-350-8

Varenr. 633 905 944

Visninger 18

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 31 maj 18:16

LONG JOHN SILVER DEL 1 / COBOLT 2021

Udbudspris

|0 Bud

248 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

räzerfräzer

Brottby, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 812 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide