Beskrivelse

Oversat af

**Lonesome Dove (2-disc)**
Western från 1989 av Simon Wincer med Robert Duvall och Tommy Lee Jones.

Detta är berättelsen om Gus och Woodrow. Två före detta Texas Rangers som länge delat både hjältemod och svårmod, men ändå är så olika varandra. Gus (Duvall) är den romantiske med ett gott öga till vackra damer. Woodrow (Jones) äger inte samma känslosamhet, men däremot en stor dröm. Att bygga sig ett nytt liv västerut. Sporrade av hans plan beger sig en grupp av från södern med en boskapshjord mot Montanas bördiga mark. Framför sig har de en 150 mil lång väg kantad av sandstormar, snöoväder, banditer och överfall.

”Lonesome Dove” broderar ut all den dramatik och romantik som förknippas med den gamla western. Det är en episk saga med många fascinerande karaktärer som är omöjlig att inte uppskakas av. En film att upplevas av generation efter generation.

”Lonesome Dove” räknas av många som den bästa miniserien någonsin. På filmdatabasen IMDb, som har 16 miljoner besökare i månaden, ger publiken filmen snittbetyget 9.1 av 10 - vilket t.o.m bräcker ”Gudfadern”. Till grund ligger en Pulitzer-belönad bestseller av Larry McMurtry, vars ”Ömhetsbevis” belönades med fem Oscar® som film. I rollistan finner vi en hord Oscar®belönade stjärnor: Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Anjelica Huston och Chris Cooper.

* 129:-
* Sv text
* Skick: Nyskick

Varenr. 634665810

Visninger 15

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 30 juni 22:13

**Lonesome Dove (2-disc)**

Pris

129 SEK

Waingro82

Habo, Sverige

5.0

Waingro82

Verificeret

Topsælger

371 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?