Beskrivelse

Oversat af

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal FOTO-böcker, (bild 10.
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "AFRICA STATE OF MIND - CONTEMPORARY PHOTOGRAPHY REIMAGINES A CONTINENT" av Ekow Eshun. En spännande sammanställning av modern afrikansk fotokonst. Engelsk text. Oläst/NYSKICK, något lätt utvändigt spår av hantering. Mjuka pärmar. 272 sidor. .


En fascinerande översikt över de mest dynamiska scenerna i samtida afrikansk fotografi och en introduktion till de kreativa figurer som får det att hända. Africa State of Mind samlar verk av en framväxande generation fotografer från hela Afrika, inklusive både Maghreb och Afrika söder om Sahara. Det är både en sammanfattning av ny fotografisk praktik från det senaste decenniet och en utforskning av hur samtida fotografer från kontinenten utforskar idéer om afrikanskhet för att avslöja Afrika som ett psykologiskt rum lika mycket som ett fysiskt territorium, ett sinnestillstånd lika mycket som en geografisk plats. Genom att bortse från den västerländska koloniala synen på Afrika i rent geografiska eller topografiska termer, presenterar Ekow Eshun Africa State of Mind i fyra tematiska delar: Hybridstäder; Inre landskap; Frihetszoner; och Myt och minne. Varje tema, som introduceras av en text av Eshun, presenterar ett urval av verk av en ny våg av afrikanska fotografer som blickar både utåt och inåt: att fånga livet bland kontinentens vidsträckta städer och mångfaldiga tätorter, att förvandla arvet från kontinentens historia till en källa till nya myter och drömlandskap och att utforska frågor om kön, sexualitet och identitet. Var och en av fotograferna försöker fånga upplevelsen av vad det innebär och hur det känns att leva i Afrika idag.


.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Varenr. 632643404

Visninger 79

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 22:23

Ekow Eshun: AFRICA STATE OF MIND - CONTEMPORARY PHOTOGRAPHY. Afrika. NYSKICK

Udbudspris

|0 Bud

149 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

3 988 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?