Beskrivelse

Oversat af

First Day Cover “Free, Unbreakable, Invincible” Independence day of Ukraine 2022

Publiceringsdatum:
2022-08-24
Stämpelblock:
Free, Unbreakable, Invincible
Kvantitet:
1
Omlopp:
100 000

300 år av drömmar om stat; 105 år av kamp för det fria Ukraina; 31 år av att bygga självständighet; 8 år av att försvara suveränitet och gränser.

Den 24 februari 2022 inledde Ryssland en ny fas av det åttaåriga kriget mot Ukraina – en fullskalig offensiv som har pågått i 6 månader. Oväntat mötte inkräktarna ett enormt motstånd från ukrainarna. På grund av motståndet från de väpnade styrkorna i Ukraina och självförsvarsstyrkorna lider den ryska armén dagligen enorma förluster i arbetskraft och utrustning. Och även om fienden varje dag utför massiva missil- och bombattacker mot fredliga ukrainska städer och byar, och organiserar folkmordet på det ukrainska folket, förblir nationen oövervinnerlig.

I kampen för frihet visar ukrainare otroliga uppvisningar av hjältemod, patriotism, okuvlighet, kärlek till sitt fosterland, var och en på sin plats, vilket gör sitt viktigaste bidrag till segern.

Postnummer "GRATIS. UNBREAKABLE OVINCIBLE" vi hedrar ukrainare som har blivit riktiga hjältar för hela världen!

Tack för besöket!
Vi skickar spårbart brev från Odessa, Ukraina.
Leveranstid är ca 2-3 veckor.

Jag är svensk medborgare som har bott i Ukraina med min familj sedan 2017. Vi är väldigt ledsna över kriget och försöker samla in pengar till Ukraina. Vi kommer att donera större delen av vinsten till armén. Tack för ditt stöd.

Varenr. 630694081

Visninger 42

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 21:55

First Day Cover “Free, Unbreakable, Invincible” Independence day of Ukraine 2022

Pris

195 SEK
Annoncen er afsluttet

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?