Beskrivelse

Oversat af

Mosaik Set som är köpt nån gång under 70-talet. Innehåller låda med instruktionsblad, motiv, ram, stenar, väggfäste, pensel, pincett, lim mm. Den mindre flaskan med vätska är jag lite osäker på vad det är exakt.

Allt verkar vara oanvänt, men inga garantier på att det stämmer eller att allt innehåll tillhör denna låda. Allt som ingår kan ses på bilderna så ni kan bedöma själva. Bild 9 & 10 är större bilder av bild 3 & 4 så ni kan lättare se motivet & stenarna.

--------------------------------------

Skick: Har förvarats i en lada i många år. Lådan är rätt sliten & Innehållet varierar en del. Limmet har torkat & den andra vätskan har säkert tappat sina egenskaper. Stenpåsarna verkar vara oöppnade & penseln är tejpad med en pincett. Inspektera bilderna noga & avgör själv.

Frakt: Lådan som varan skickas i är för stor för fraktalternativen här på tradera. Frakten bokas därför från antingen Postnord's eller DHL's hemsidor beroende på erat fraktval (spårbart till ombud Max 5kg). Informationen ni har på eran tradera profil används vid bokning av frakt, så se till att eran adress & all annan information stämmer innan betalning.

Varenr. 635 335 506

Visninger 57

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 21 juni 11:20

Natursten Mosaik Set - 70tal

Udbudspris

|0 Bud

50 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Foss69

Junosuando, Sverige

Foss69

Verificeret

1 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide