Beskrivelse

Oversat af

Äldre Lego insats ( från 2012) som är i gott begagnat skick , Innehåller 1145 delar , 4 tjejfigurer samt hästar, vagnar, kombibil mm. Medföljer alla bitar och manualer. Manualer är har ordinarie slitage märke , bitarna är i väldigt bra skick. Levereras isärplockat och sorterat. Originallåda finns inte tyvärr längre.

Detaljerad beskrivning av insatsen:
LEGO Friends - Ridläger innehåller ett komplett ridhus, en buss, tre hästar och mycket mer. Totalt 1112 delar. Passar för barn 7-12 år.

Tillbringa sommaren på LEGO Friends ridläger! Åk på läger med Emma, Stephanie och deras kompis Ella i minibussen med släp, som rymmer allt du behöver för en sommar med hästar. Öva upp dina ridkunskaper och lär dig att dra vagnen med hjälp av instruktören, minidockan Theresa! Gå på lektioner i klassrummet och ta sedan ut hästarna på en ridtur. Lär dig att sadla dem och hålla i tyglarna innan du rider runt i de vackra hagarna. Sedan är det dags att äta gott i matsalen, tvätta sig i badhuset och umgås kring lägerelden! LEGO Friends älskar att grilla marshmallows och läsa berättelser för varandra innan de går och lägger sig i den mysiga lägerbaracken med fyra sängar.

Innehåller minidockorna Emma, Stephanie, Ella och instruktören Theresa.

Betalning önskas inom 2 dagar efter auktionen är avslutad.

Frakt: Skickas via Tradera senast 2 arbetsdagar efter inbetalningen .Inga påslag som tas på fraktkostnad. Säljaren står för förpackning. Säljaren ansvarar inte för eventuella förseningar orsakade av fraktbolagen

Varenr. 636 324 815

Visninger 26

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Man. 24 juni 19:58

Lego Friends, Ridläger, 3185,

Udbudspris

|0 Bud

650 SEK

Slutter om

Nelly_72

Malmö, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

458 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide