Beskrivelse

Oversat af

81CM Söt & Mjuk Plushie Stinger Mark-Till-Luft Missil Handgjord i Ukraina 2022

Mått (cm):
Längd: 81
Bredd: 10
Höjd: 10

Material: microplush
Fyllning: syntetdun
Tryck: glitter

Leksaken är tillverkad i Ukraina.

I dagens värld förstår förmodligen varje ukrainare, åtminstone lite, militära vapen. Och de flesta av dem skulle inte vägra att ha det hemma. Men det krävs tillstånd för vapen...
Vi har något att erbjuda dig! Vi förkroppsligade i en mjuk leksak bilden av ett av den moderna ukrainska arméns mest kända vapnen, Stinger, ett bärbart luftvärnsmissilkomplex med infrarött målningshuvud. Den är utformad för att förstöra fiendens helikoptrar och flygplan. Men vår Stinger är designad för att besegra dåligt humör och trötthet. När allt kommer omkring, förutom att det kan vara en intressant leksak för både barn och vuxna, kan det enkelt förvandlas till en nackstödskudde. Överraskad? Det är bara WOW. Katten kommer att uppskatta ett sådant tillbehör, var säker!
Tack vare sin ursprungliga design kommer den mjuka Stinger att kunna framhäva interiören i vilket rum som helst i huset eller kontoret. Föreställ dig bara hur den kommer att passa bekvämt i soffan och locka uppmärksamheten från alla som kommer in i rummet.
Du kan inte tvivla på kvaliteten på Stinger mjukisdjur! Specialister från fabriken i Ukrainia använde högkvalitativa, hypoallergena material för att skapa Stinger: huvuddelen är mikroplysch, fyllningen är silikonfiber, insatserna är gjorda av stark filt och "Stinger"-inskriptionen är glittrig. Dekorativa element och tillbehör är säkert fixerade, sömmar är snyggt gjorda.

Tack för besöket!
Vi skickar spårbart paket från Odessa, Ukraina.
Leveranstid är ca 2-3 veckor.

Jag är svensk medborgare som har bott i Ukraina med min familj sedan 2017. Vi är väldigt ledsna över kriget och försöker samla in pengar till Ukraina. Vi kommer att donera större delen av vinsten till armén. Tack för ditt stöd.

Varenr. 630694065

Visninger 104

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 21:55

81CM Söt & Mjuk Plushie Stinger Mark-Till-Luft Missil Handgjord i Ukraina 2022

Pris

690 SEK
Annoncen er afsluttet

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?