Beskrivelse

Oversat af

En av de fyra mest ovanliga Sinkaduserna, nummer 46, kom när Target Games hade satsat på lite väl mycket på lite väl många projekt, och hade gjort om tidningen till planch till stor del för att spara tid och pengar, med resultat att Sinkadus-försäljningen rasade och de två sista numrena inte trycktes i speciellt många exemplar. Sinkadus 46 kom 1995, medan företaget höll sig flytande ända till 1999.

Numret är ett bra hjälpmedel för dem som spelar samlar-kortspelet Doom Trooper. Det innehåller kortlista, info om Inquisition, genomgång av Mutant Chronicles-produkter, nyheter om Äventyrsspels rollspelsprodukter (verkar vara något om ett rollspel inspirerat av The Crow, vilket aldrig blev av), och dylikt.

Skick är ok, ett antal nålhål i ett hörn och enstaka i andra, plus kortlistan är ifylld, inga revor, inga större veck mer än dem som kommer från tillverkning. Lite vanliga spår av läsning (som småveck).

Skickar även med två promokort till Doomtrooper, Luna och Nicholai.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning - kan inte alltid skicka precis dagen efter på grund av mycket dålig hälsa. Skickas väl skyddat. Kan även hämtas utanför Kalmar.

Varenr. 633014344

Visninger 32

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 19:39

Sinkadus 46 (Target Games) tidning rollspel kortspel Doomtrooper + promokort

Udbudspris

|0 Bud

940 SEK

Slutter om

TinaAndrea

Påryd, Sverige

5.0

TinaAndrea

Verificeret

Topsælger

390 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?