Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

CloudAge är ett strategispel från Alexander Pfister och Arno Steinwender. De prisbelönta författarna har skapat en mörk och dystopisk värld för 1 till 4 spelare.

För femton år sedan satte det mystiska hemliga sällskapet "Cloud" eld på otaliga oljeproduktionsplatser och brände ner stora skogar för att destabilisera världen. Den resulterande miljökatastrofen hade katastrofala effekter på hela planeten. Nu, år senare, reser du ovanför det uttorkade landskapet i dina luftskepp och söker efter ett bättre liv. Du besöker städer, skickar ut drönare för att samla resurser och slåss mot molnmilis.

En innovativ sleeving-mekanism gör en ny, mer uppslukande form av resursinsamling möjlig. Spelare försöker förutsäga vilken molntäckt terräng som kommer att innehålla den önskade mängden resurser eller var ytterligare åtgärder är möjliga. Resurser tillåter spelare att utveckla användbara uppgraderingar för sina luftskepp eller attrahera nya besättningsmedlemmar.

CloudAge är en blandning av motorbyggnad, däckbyggnad och resurshantering. Kampanjsystemet gör det enkelt att börja spela snabbt, med nya element som introduceras i spelet allt eftersom spelarna går igenom kapitlen. Medan du spelar upplever och hjälper du också till att styra berättelsen. Om du föredrar det kan du också spela fristående story-spin-offs som enstaka scenarier.

—beskrivning från förlaget


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 584462830

Visninger 193

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

CloudAge till Sveriges lägsta pris!

Pris

429 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 031 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?