Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från leverantören!En ny King of Game reser sig: King of Monster Island

Vi har upptäckt oregelbundna rörelser på Monsterön. Vulkanen har ett utbrott som aldrig förr. Monster från hela världen samlas på ön, vad händer? De slåss inte ens mot varandra längre!
För är ett större hot lurar. Något stort nog att hota varje monster och få dem att slåss tillsammans mot samma fiende...

Var detta i manuset? Vänta... Är detta en kooperativ King of game?

I King of Monster Island kommer spelare att spela som gigantiska monster som måste arbeta tillsammans för att besegra en titanliknande Boss innan den slutar bygga en interdimensionell portal. Varje tur kommer spelare att rulla tärningar för att skada minions och chefer, läka sig själva, få energi och köpa kort, flytta runt på ön, aktivera mänskligt stöd och öka berömmelse. För chefens handlingar styrs de helt av själva spelet. Med hjälp av resultatet av tärningarna som rullats in i vulkanen kommer chefen att flytta, aktivera sina undersåtar och attackera närliggande monster.
Deras mål: låta sina undersåtar att sätta upp de pyloner som behövs för att bygga portalen. För att vinna måste spelarna besegra Boss innan de lyckas aktivera portalen eller besegra ens ett enda monster.

Annars kommer jorden att raseras!

—beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 629747480

Visninger 139

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

King of Monster Island 7.2 på Board Game Geek från skaparna av King of Tokyo

Pris

479 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 022 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?