Beskrivelse

Oversat af

Som nya då de bara spelats en gång. Något lite slitet hörn på askarna här och där men det är inget som stör. Se foton. Spelen är 15+ förutom "Hemma" som är 12+.

"Quiznödig från Kylskåpspoesi - För roliga stunder med familj och vänner!

Quiznödig är en serie underhållande frågespel som passar perfekt för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och är perfekta att spela efter middagen eller på festen när någon plötsligt blir quiznödig.

Quiznödig "På resan" är ett avspänt och roligt spel som innehåller 165 frågor som är lite mer lättsamma, skönare och gladare. Det är perfekt att spela när man är ledig, oavsett om det är på semestern eller under en resa. Spelet bjuder på humor och har glimten i ögat, och du kan vara säker på att det inte innehåller tråkiga frågor om gamla franska kungar eller kemiska formler.

Quiznödig "Efter middagen" är ett kul och avslappnat spel påfyllt med fler än 200 frågor för den perfekta avrundningen på en trevlig middag.

Quiznödig ”Hemma” är ett kul och medryckande spel med lagom svåra frågor för alla tillfällen och många olika åldrar – lika perfekt med kompisgänget som med familjen en regnig dag vid köksbordet.

Quiznödig ”På festen” är en kul partyhöjare med en rolig mix av knasiga frågor, humor och onödigt vetande. 165 tokiga och vansinnigt kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på festen. Var beredda på massvis av skratt och knäppa svar! Det perfekta spelet för en rolig kväll med vännerna."

Varenr. 632981845

Visninger 59

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 16:56

4 st QuizNödig Spel Quiz Frågesport Kylskåpspoesi Resespel Festspel Familjespel

Slutpris

|

104 SEK

Auktionen er afsluttet

Ak322 vandt auktionen

chistardust

Skövde, Sverige

5.0

chistardust

Verificeret

Topsælger

486 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?