Beskrivelse

Oversat af

FJÄRRSTYRD FLYGANDE HAJ

Föreställ dig ditt barns reaktion när du ser fiskar flyta i huset!

Precis när du trodde att det var säkert att ta sig upp ur vattnet... Den här flygande hajen kan 'simma' genom luften med otroligt verklighetstrogna rörelser! Du kan styra dess olycksbådande hajliknande rörelser med en fjärrkontroll. Det är Sharknado igen!

Air Swimmers simmar genom AIR med otroligt mjuka och verklighetstrogna rörelser. De här fantastiska fiskarna ger timmar av fjärrstyrt nöje i till och med de minsta rummen. De kräver endast fyra AAA-batterier (ett i kroppen och tre i kontrollenheten) och har fullständig kontroll över uppåt, nedåt och 360 graders vändning.

EGENSKAPER:

Luftsimmare: Flyttar sig uppåt, nedåt, 360 grader upp till 6 meter bort. Svänger från vänster till höger med fisksvansrörelser och kommer garanterat att förvåna alla!

Kvalitetsmaterial: Tillverkad av Mylar-nylon och studsar helt enkelt mot väggar och andra föremål som den stöter på. Går inte sönder! Kan återigen pumpas upp med helium om och om igen. Ballongen håller sig uppblåst i upp till två veckor!

Enkel kontroll - Få hajen att simma med hjälp av en infraröd fjärrkontroll som drivs av AAA-batterier. Kan spelas inom en radie av 40 fot.

Flerfunktionell - Mycket roligt på kontoret, vid familjesammankomster, inomhusfester för barn och till och med bara för att leka!

Perfekt gåva: Fjärrstyrd haj leksak Air Swimming Fish är också en bra present! Det finns inget bättre sätt att skrämma din familj än med denna fantastiska leksak! Den här flygande RC Air Swimmer är också ett bra skämt på kontoret! Detta är perfekt för inomhus och för hemmafester.

SPECIFIKATIONER:

MATERIAL: Plast

PRODUKTVIKT: 432G

PRODUKTSTORLEK: 155.00 x 100.00 x 60.00 cm / 61.02 x 39.37 x 23.62 tum

Fjärrkontrollen använder 3 AAA-batterier (ingår inte) och leksaken drivs av 1 AAA-batteri (ingår inte)

Varenr. 633 976 639

Visninger 73

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 22 juni 16:25

FJÄRRSTYRD FLYGANDE HAJ/SHARK

Pris

329 SEK

Slutter om

Disa20

Halmstad, Sverige

4.8

Verificeret

38 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide