Beskrivelse

Oversat af

Beskrivning:

Vi är stolta över att presentera denna vintage Sklo Union vas, designad av den framstående tjeckiska glaskonstnären Frantisek Vízner. Tillverkad 1963 i Libochovice, Tjeckien, denna vas är ett utmärkt exempel på Vízners mästerskap och kreativitet.

Vasen, med mönster 3236/175, har en distinkt geometrisk design som är både iögonfallande och sofistikerad. Den är tillverkad av klart pressat glas, vilket ger den en glänsande yta som fångar ljuset på ett förtrollande sätt.

Med sina dimensioner på 17x12,5 cm är denna vas ett perfekt tillskott till alla heminredningar. Den kan användas för att visa upp dina favoritblommor, eller som en fristående dekorativ pjäs.

Denna vas är inte bara en vacker dekorativ pjäs, den är också ett viktigt stycke av 1900-talets designhistoria. Frantisek Vízner var en av de mest framstående glaskonstnärerna under 1900-talet, och hans verk är mycket eftertraktade av samlare1.

Köp denna vas idag och äg en bit av designhistoria. Den kommer inte bara att försköna ditt hem, den kommer också att berika ditt liv med sin skönhet och charm. Missa inte chansen att äga denna fantastiska pjäs. Beställ nu!

[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Varenr. 630404627

Visninger 50

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Vintage Sklo Union Frantisek Vízner Vas, 1963, Libochovice, Mönster 3236/175

Pris

500 SEK
Annoncen er afsluttet

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

266 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?