Beskrivelse

Oversat af

HYRDA KNEKTAR / STRIKT - STOCKHOLM BRINNER

SPLIT-Maxi, vit vinyl

Allt sedan 2011 har den sjuhövdade rockmaskinen Hyrda Knektar pushat sina orgeldrivna punksnytingar till alla som velat höra och tillsammans med Strikt, som slog ned som en bomb i huvudstadens punkvimmel med sitt första släpp för ett par år sedan, är de nu redo att presentera frukten av ett frö som såddes redan 2022.
Strikt, med sin stötiga, brötiga gatupunk med rättframma texter som inte viker ner sig en tum och sparkar hejvilt åt alla håll och Hyrda Knektar, som med saxofon, orgel och allsång står stabilt med båda fötterna på jorden och sjunger sånger om såväl vardag som helg och hopp om bättre tider.

Gemensamt för båda banden är hatkärleken till hemstaden och dess invånare och, det stundtals självvalda, utanförskapet, men också energiska liveframträdanden som inte lämnar någon oberörd. På 6-spårs EP:n "Stockholm Brinner" hålls inget tillbaka, utan allt läggs på bordet. Båda banden presenterar två helt nya spår var, men förutom detta har båda banden, på klassiskt punksplittmanér, gjort varsin tolkning av en respektive favoritlåt av det andra bandet

Hyrda Knektar - Sveavägen 68
Hyrda Knektar - Måndag morgon
Hyrda Knektar - Brinner upp
Strikt - Håll er borta
Strikt - Skitfolk
Strikt - Gatorna brinner inatt

Varenr. 633855393

Visninger 34

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 20 juni 22:26

Hyrda Knektar / Strikt - Stockholm brinner

Pris

150 SEK

Beat_Butchers

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Beat_Butchers

Virksomhed

Topsælger

109 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?