Beskrivelse

Oversat af

Digital bild av Mount Fuji, tagen i Japan i december 2023 vid platsen Kawaguchiko nära Tokyo. Köparen kan välja att få bilden endast digitalt; ingen fysisk produkt skickas. Produkten kommer att inkludera en logo vid botten som inte kan tas bort.

- Vid vunnen auktion och genomförd betalning skickas den digitala bilden via e-post till vinnaren. Vinnaren kan sedan välja att skriva ut bilden, rama in den och hänga upp den.

- Utskrift kan ske i många olika storlekar. Man kan välja att göra det på nätet, hemma eller via din lokala fotograf. Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta mig.

- Vinnaren av bilden får rätt att använda den digitala bilden för privat bruk. Detta inkluderar utskrift av bilden, visa bilden för familj och vänner samt publicera bilden på sociala medier. Ingen kommersiell användning av bilden är tillåten.

Om så önskas kan allt från utskrift till inramning av bilden skötas av mig. Detta kommer dock att medföra extra kostnader som ingår i det arbetet. Vid beställning av en fysisk ram ingår ingen logo på den fysiska produkten.

- Ramen till bilden är skapad med AI och visar hur bilden kan se ut i olika situationer.
Betalning ska ske inom 3 dagar.

Varenr. 636 053 658

Visninger 30

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 22 juni 08:05

Fotografi av Mount Fuji - Digital Bild för Utskrift, Ramning och Upphängning

Udbudspris

|0 Bud

200 SEK

Slutter om

Emin_EG

Linköping, Sverige

4.9

Emin_EG

Verificeret

Topsælger

104 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide