Beskrivelse

Oversat af

Du bjuder på en ny, exakt reproduktion i mycket fin kvalité.


OBS! Lägger upp på nytt eftersom den som vann auktionen aldrig hörde av sig.


John Augustus Knapp (1853-1938) var en framträdande amerikansk konstnär, illustratör och teosof..

  • Världsträdet Yggdrasil eller Mimers träd, är enligt båda eddorna (Poetiska Eddan och Snorres Edda) namnet på världens största träd. Från dess grenar, som täcker hela himlen, faller dagg över världen. Under denna ask (ibland kallad ek, alternativt idegran) finns den heligaste plats där gudarna dagligen samlas till ting.

    Yggdrasil har tre rötter. Den första går till människornas (Midgård) och gudarnas hemvist (Asgård), den andra till jättarnas hemvist (Jotunheim eller Utgård) och den tredje till underjorden (Nifelheim), på trädets norra sida.

    Det var i Yggdrasil som Oden offrade sig själv genom hängning för att lära sig runornas hemlighet. I Havamál berättas att den sårade Oden hängde i nio dagar. Möjligen är namnet Yggdrasil en kenning som syftar på denna hängning. Vid Ragnarök kommer Yggdrasil att skälva och stöna men trots allt förbli stående. (Wikipedia)

    Konsttryckt på duk i stora storleken 0,90 x 0,58 meter.

Viktig information om trycket:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

ALLA BILDER SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING.

ALLTID SAMFRAKT!!!

Varenr. 631932677

Visninger 205

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 31 maj 07:08

YGGDRASIL MIMERS TRÄD av KNAPP Viking Oden Wotan Asatro Midgård Asgård STOR DUK

Solgt for

250 SEK
Annoncen er afsluttet

Solgt med prisforslag

landstormen

Helsingborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

4 418 anmeldelser

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?