Beskrivelse

Oversat af

Du bjuder på en ny, exakt reproduktion i mycket fin kvalité.

17 maj firar norrmännen sin nationaldag. Denna dag året 1814 beslutade Norge genom en nationalförsamling av Rikets främsta män på Eidsvoll om den norska grundlagen. Hoppet var även att Norge skulle bli ett fritt och självständigt rike efter århundraden under Danmark. Men förhållanden ville annat, och fram till 1905 var Norge som bekant i union med Sverige.

Denna imponerande, vackra och noggrant studerade målning av den norske konstnären Oscar Wergeland (1844-1910) målades 1882 - 1885 och hänger fortfarande i det norska Stortinget bakom talarstolen.

Heja Norge!

Nytryck i jättestorlek 0,67 x 1,00 meter.

Viktig information om trycket:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

ALLA BILDER SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING.

ALLTID SAMFRAKT!!

Varenr. 633462664

Visninger 73

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 29 maj 19:41

NATIONALFÖRSAMLINGEN I EIDSVOLL av WERGELAND 17 MAJ NORGE s NATIONALDAG Duk

Udbudspris

|0 Bud

320 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

landstormen

Helsingborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

4 418 anmeldelser

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?