Beskrivelse

Oversat af

Här tittar du på en dendrit opal från Australien som är formad som en "Cuddlestone". Men denna är ganska stor i handen, så läs de mått jag anger för att känna efter om den passar din hand om du tänkt använda den som det.

En ”Cuddle Stone” används oftast för att den är perfekt formad för att ha i handen vid meditation eller för att känna ett lugn och få en energi-boost. Denna form av sten är oftast lite större än en normalt trumlad sten och därför väldigt härlig att ha i handen, men självklart väldigt vacker att ha framme i hemmet. Dendrit är egentligen namnet för en huvuddel av en nervcell och som bildar ett mönster av små utskott. Tittar man på en Dendritopal, så ser man liksom mörkare ”nervtrådar” som letar sig ut över ytan.

Man säger inom healingarbete att detta är en mycket jordande sten som påverkar alla våra chakran. Den renar våra energifält och står för klarhet och upplysthet. Det sägs också att vit opal drar till sig änglavarelser och tydligen är det ganska vanligt att stenen plötsligt försvinner, för att sedan dyka upp någon annanstans. Detta just för att änglavarelser älskar att leka med vit opal.

Dendrit opalen är 86 mm lång, 65 mm bred och 35 mm hög. Vikten är 233 gram.

Stenen är fint polerad och har många dendriter på båda sidorna. Den har ett fint mönster i brungula nyanser. Den har växtsprickor som inte polerats bort, utan du får se dessa som en naturlig del i stenen.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Varenr. 633 811 254

Visninger 77

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 28 maj 16:12

Dendrit Opal - 233 gram - Australien

Solgt for:

|0 Bud

200 SEK

Auktionen er afsluttet

Solgt med prisforslag

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

441 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide