Beskrivelse

Oversat af

**Popper** - Perfekt för ytfiske. Detta drag skapar en oemotståndlig skvalpeffekt som lockar rovfiskar vid ytan.

**Skadad Stickbait** - Med ett unikt utseende som efterliknar en skadad fisk, idealisk för att locka försiktiga rovfiskar.

**Jerkbait** - Ett måste i varje fiskares arsenal, detta drag ger en livfull åtgärd som efterliknar en bytes fisk i nöd.

**Mönstrad Stickbait** - Utmärkt för klara vatten, dess naturtrogna mönster och färger lockar även de mest selektiva fiskarna.

**Jerkbait med Silverfinish**: Klassisk design med slank profil som simmar med verklighetstrogna rörelser, särskilt effektiv i klart vatten.

**Stickbait med Kamouflagemönster**: Unik design som efterliknar en betesfisk, särskilt bra för att locka till sig försiktiga predatorer.

Varje drag är designat för att maximera dina chanser att få napp. Oavsett om du är ute efter bas, gädda eller annan rovfisk, har detta urval något att erbjuda. Passa på att förnya din utrustning med dessa kvalitetsdrag! Kontakta mig på Tradera för att lägga bud.

Dessa drag är utformade för att maximera dina chanser att fånga både i sötvatten och saltvatten. Perfekt för alla från nybörjare till erfarna fiskare. Missa inte chansen att bredda d

Varenr. 632686391

Visninger 215

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 16 maj 14:22

7st Handgjorda fiskedrag. Perfekt för entusiastiska sportfiskare

Slutpris

|

215 SEK

Auktionen er afsluttet

Unknown666 vandt auktionen

buddh4

Karlskrona, Sverige

Verificeret

1 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?