Beskrivelse

Oversat af

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad original DubbelCDask.

TIGER WOODS PGA TOUR 2000 Golf så verklig att du bara måste snöra på dig golfskorna! (Kul är att du kan lägga in en bild på dig själv i spelet och spela som dig själv.) Spela mot proffsen i en verklig turnering! Spela som eller mot PGA Tour-spelare, inklusive Tiger Woods, eller ta dig an golfens mest berömda amatör - Michael Jordan! 8 PGA Tour mästerskapbanor återskapade in i minsta detalj.

Välj mellan 12 olika spellägen, inklusive PGA Tour-säsong, skins game och Shoot-out.

Saxat från recension av spelet på torget.se: Tiger Woods. Finns det något namn inom golfvärlden som säljer lika mycket? Skulle inte tro det. Detta faktum är EA Sports väl medvetna om, i alla fall om man utgår från spelets titel. Med en Tiger, åtta banor från verkligheten och ett antal andra välkända golfare har EA Sports goda förutsättningar för att lyckas med sitt spel. Tiger Woods PGA Tour 2000 känns väldigt genomarbetat. Den känslan infinner sig så fort man börjar klicka runt i menyerna. Man överöses av möjligheter och inställningar.

Ett extra guldkorn är vid skapandet av egna golfare då man till och med kan välja vilken styvhet på skaftet klubborna ska ha. För att slå iväg bollen kan man använda sig av treklicks sving eller "proffssving". Treklick går ut på att klicka rätt på en mätare som rör sig för att få rätt längd och riktning. "Proffssvingen" går istället ut på att musen ska flyttas fram och tillbaka. Eftersom jag själv alltid spelat med treklickssving känns det väldigt ovant och motbjudande att spela med någon annan än den. För att förenkla för nybörjare kan man ställa in så mätaren i treklickssvingen går långsammare, men det innebär i sin tur att slagen inte så långa.

Banorna är välgjorda, intressanta och, som konstaterat ovan, tagna från verkligheten. Med åtta stycken till antalet, däribland Pebble Beach som det största dragplåstret, finns det banor så det räcker och blir över. Om man nu av någon outgrundlig anledning ändå skulle tröttna har EA Sports implanterat en utomordentlig baneditor. Tack vare det traditionella, men väl fungerande, gränssnittet blir hålen överskådliga och det är inga problem att sikta dit man vill. Mångsidigheten med spelet visar sig även när man ska välja hur man vill spela. Det finns en mängd alternativ, allt från träning och vanligt slagspel till det allra häftigaste - när man kopplar upp sig på Internet och spelar mot proffs. Det fungerar så att spelet visar hur till exempel Tiger Woods har spelat i verkligheten på banan vilket möjliggörs i och med att banorna är de samma som proffsen går på. Man kan både gå arkiverade matcher och spela i realtid "mot" de riktiga proffsen.

Tiger Woods PGA Tour 2000 är ett bra golfspel. Det är både roligt, realistiskt, variationsrikt och mångsidigt. Ännu roligare blir det tack vare att mycket i spelet kommer från verkligheten. Man märker att EA Sports ligger bakom det, för det känns solitt och genomarbetat. En stadig fyra blir det för spelet.

Systemkrav PC:
Win 95/98 (Funkar även till många nya datorer.)
166 MHZ Pentium
32 MB RAM-minne
110 MB hårdiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Varenr. 632584684

Visninger 78

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 7 juni 13:28

TIGER WOODS GOLFSPEL till PC / NYTT inplastat <----

Pris

39 SEK

Slutter om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verificeret

88 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?