Beskrivelse

Oversat af

Fleecefilt med Disneyprinsessor.

Mått: 140x110cm.
Skick: Begagnat skick. Fläckig. Möjligt att det försvinner i tvätten.


Butiksinformation och villkor

SakLetarHyllan AB är en webbaserad butik specialiserad på återbruk.
Alla de varor vi säljer är begagnade och säljs i befintligt skick, varje varas eventuella defekter/skador beskrivs dock i enskild annons.
Som ett led i att värna om miljön och bidra till en mer hållbar värld så rengörs inte sådant som textilier eller porslin i maskin innan försäljning. Detta för att vi vet att det ändå görs hos de flesta som handlar second hand. Vi strävar även efter att förhålla oss till återbruk när vi packar våra varor och använder för det mesta återanvänt emballage.

- Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare betalar via länkarna på Tradera. Där kan du välja mellan Swish, betalkort och PayPal.

- Utebliven betalning & Ej uthämtade paket:
Om betalning inte har skett inom fem (5) dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Ej uthämtade paket debiteras med 100 SEK plus eventuella fraktkostnader. Kostnaden dras drån orderns värde och mellanskillnaden återbetalas till dig. Skulle summan för varan va under 100 SEK dras hela beloppet. Varan läggs sedan upp igen.

- Leveransvillkor:
Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast sju (7) arbetsdagar efter erhållen betalning. Vi ordnar alltid samfrakt när det finns möjlighet, dock max 20 kg och det som ryms i en flyttkartong. Vänligen avvakta med att betala tills vi justerat fraktkostnaden. I ''Mitt Tradera'' ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning.
Vårt lager finns i närheten av Göteborg. Då vi inte har en fysisk butik måste ni skriva ett meddelande här på Tradera eller maila om ni är intresserade av att hämta varorna från lagret så återkommer vi med ett tidsförslag.

- Retur och Reklamation:
När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.
Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att värna om miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan.
Maila oss vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.

- Kontakt:
Har du frågor? Välkommen att skriva ett meddelande här på Tradera, maila eller ringa.
For international buyers: Please contact us before submitting the purchase, then we send you information about the shipping cost.

SakLetarHyllan AB är ett momsregistrerat företag och all eventuell vinst beskattas med vinstmarginalbeskattning (VMB), vilket innebär att företag inte ska ta upp momsen för köpet i sin bokföring.

Varenr. 565 866 611

Visninger 648

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Disney Prinsessor - Filt Fleece Fleecefilt - Disneyprinsessor Belle Rapunzel

Pris

79 SEK

SakLetarHyllan

Älvängen, Sverige

4.9

SakLetarHyllan

Virksomhed

Topsælger

1 951 anmeldelser

Læs anmeldelser