Beskrivelse

Oversat af

Alla mina auktioner är äkta, historiska samlarobjekt med full garanti och returrätt beträffande originaliteten. De flesta föremålen kommer från tyska dödsbon och har inte varit i samlarhänder tidigare.

Tyskt etsat glasmärke från Tredje riket och Andra världskriget WW2, mycket välgjort i konvext glas med reliefmotiv av en liten mygga. Serien heter Tiere des Dorfteiches och såldes av den nazistiska välgörenhetsorganisationen Winterhilfswerk WHW under det första Kriegswinterhilfswerk des deutschen Volkes 1939/40 i den 5:e rikstäckande gatuinsamlingen (1. Reichstraßensammlung). Ansvariga organisationer för insamlingen den 2-23 mars 1940 var NSKOV (Nationalsozialistische Kriegsopferversorgung) RLB (Reichsluftschutzbund) och RdK (Reichsbund der Kinderreichen) och Insamlingsdatum.

OBS!

1. Om du vinner flera auktioner, använd INTE Traderabetalning. Jag skickar då ett vinnarmail med billigast samfrakt och kontonummer inom kort.

2. Betalning inom 4 bankdagar (bokfört på kontot senast fredag)

3. Inga kontanter i brev eller Swish!

4. Maila om du vill vänta in flera auktioner i god tid. Annars packas föremålen direkt efter auktionen.

5. Jag vill NOGA poängtera att dessa föremål ENBART säljs av samlare till samlare och önskar inga budgivare med fel sympatier i förhållande till tidsperioden de kommer ifrån.

Varenr. 633759058

Visninger 81

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 26 maj 21:27

Tredje riket/Andra världskriget, Honungsbi i etsat glas. Kriegs-WHW 1940

Udbudspris

|0 Bud

1 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

El Monaguillo

Stockholm, Sverige

5.0

El Monaguillo

Verificeret

Topsælger

1 836 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?